Visio, strategia ja arvot

Visio

Olemme perheyritys ja johtava jäähdytinratkaisujen toimittaja. 

Suunnittelemme ja valmistamme korkealaatuisia räätälöityjä jäähdytinratkaisuja. Alumiiniset sovellukset kuuluvat myös tuoteperheeseemme. Tarjoamme asiakkaille aina oikean materiaalin (cu/ms tai alumiini).

Olemme erikoistuneet tuotteisiin, jotka sopivat erittäin vaativiin olosuhteisiin ja työskentelypaikkoihin.

Strategia

Finnradiator suunnittelee ja valmistaa niin kupari kuin alumiinipohjaisia jäähdytinratkaisuja raskaalle off-road kalustolle. 

Asiakas on meille tärkein. Varmistamme, että asiakas saa meiltä aina korkealaatuisia tuotteita ja kestävää palvelua. Huipputuotteemme tarjoavat asiakkaillemme merkittäviä etuja ja lisäarvoa tuotteen pitkän elinkaaren kautta.

Strategiamme on suunnitella korkean teknologian tuotteita ympäristönäkökulmat huomioon ottaen. Samalla vastaamme tarpeeseen aikaan saada tehokkaampia energiaratkaisuja.

Jäähdytinteknologian edelläkävijänä tarjoamme merkittäviä jäähdytinratkaisuja kaivosteollisuuteen, maatalouskoneisiin, puolustusvälineteollisuuteen, materiaalinkäsittelykoneisiin, raskaisiin sähkö- ja hybridi ajoneuvoihin.

Tuotantolinjamme ovat joustavia ja tuotantomäärät voivat vaihdella hyvin paljon.

Arvot

Kustannustehokkuus

Me olemme sopivin ja kustannustehokkain vaihtoehto asiakkaillemme. Toimintamme on kannattavaa, taloudellista ja tehokasta.

Erinomainen asiakastyytyväisyys

Kunnioitamme asiakkaitamme, ymmärrämme heidän tarpeensa ja valvomme heidän etujaan. Pidämme lupauksemme ja tarjoamme asiakkaillemme ammattimaista palvelua sekä pitkäaikaista kumppanuutta.

Halu kehittyä

Me haluamme ratkaista vaikeimmatkin haasteet, jotka asiakkaamme kohtaavat. Tämän vuoksi olemme valmiita tekemään töitä kehittyäksemme ja tutkimaan uusia ratkaisuja asiakkaan hyväksi.

Avoimuus

Me olemme avoimia ja toimintamme on vastuuntuntoista.

Finnradiator 2019