Laatu

Suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme asiakkaan haluaman tuotteen sovittuna aikana sovittuun paikkaan. Teemme sen laadulla varmistaaksemme erinomaisen asiakastyytyväisyyden.

Asiakkaamme ja loppukäyttäjät tekevät merkittäviä investointeja ja pyrkivät tuotteidensa optimaaliseen elinkaarihallintaan. Finnradiator vastaa tähän asiakastarpeeseen nopeasti ja joustavasti. Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme perusta.

Kehitämme ja parannamme tuotteita ja toimintaa jatkuvasti

Laadun- ja ympäristönhallintajärjestelmämme sekä testausprosessimme takaa tuotelaadun ja minimoi riskit. Valmistusta ja kokoonpanoa ohjataan ERP-järjestelmällä. Sen ohjaamana materiaalit ja ohjeet kanavoituvat oikein jokaiselle tuotteelle ja valmistusvaiheelle. Monitaitoinen henkilökuntamme on sitoutunut laatu- ja ympäristöpolitiikkaamme ja niiden jatkuvaan kehittämiseen. Joukkoomme on valikoitunut vaativien valmistusmenetelmien ja prosessien moniosaajia.

Valmistamamme tuotteet ja palvelut täyttävät viranomais- ja asiakasvaatimukset

Tekemiseen integroitu laadun- ja ympäristön hallintajärjestelmämme ovat Bureau Veritas Certification Holding SAS:n toimesta sertifioituja viimeisimpien standardien mukaan. Tuotteemme CE-merkitään tarvittaessa asiakasvaatimusten mukaan

Finnradiator 2024 | Powered by Bautomo