Tuotanto

Tarjoamme erinomaisia ratkaisuja joustavalla ja räätälöidyillä tuotannolla.

Tuotantoprosessimme on joustava muutoksille ja tuotantomäärät sarjatuotannossa voivat vaihdella erittäin paljon asiakkaiden toiveen mukaisesti. Tuotantoprosessimme sopii erittäin hyvin vaihteleville tuotantomäärille (1-10000 kpl). Tämä on Finnradiatorin erikoisalaa. Jäähdyttimien laatutaso voidaan mitata hyvin tarkasti jo tuotantovaiheen aikana.

Osatuotanto

Osatuotantomme on hyvin monipuolinen sisältäen nykyaikaisen tuotantokonekannan sekä erittäin monitaitoisen ja kokeneen henkilöstön. Tuotantomme on hyvin joustava ja mahdollistaa tarvittaessa muutokset tuotantosuunnitelmaan jopa päivissä.

Prototyypit

Prototyypit pyritään valmistamaan hyvin nopeasti suunnittelun valmistuttua. Esisuunnittelu voidaan tehdä parissa päivässä paikallisen toteutuksen ansiosta, mikäli asiakkaalta saamamme lähtöarvot sisältävät kaiken tarvittavan tiedon.

Paikallinen suunnittelu mahdollistaa nopean ja asiantuntevan palvelun asiakkaiden kaikkiin tarpeisiin.

Tuotantomenetelmämme edesauttavat prototyyppikustannusten olevan hyvin alhaisella tasolla.

Mittaus ja testaus

Yrityksemme filosofiaan liittyy oleellisesti virheettömien tuotteiden toimittaminen asiakkaille.

Jokainen tuote vuototestataan ennen viimeistelyä emmekä salli vähäisintäkään vuotoa. Geometrian oikeellisuus varmistetaan valmistuksen yhteydessä kalibroiduilla mittalaitteilla.

Tärinätestauksia, tehotestauksia ja tuulitunnelitestauksia voimme tarvittaessa suorittaa kumppaneidemme kanssa asiakkaan näin halutessa.

Oletko kiinnostunut palveluistamme?

Jos olet kiinnostunut palveluistamme, ole meihin rohkeasti yhteydessä. Meillä on vuosikymmenten kokemus jäähdyttimien suunnittelusta, tuotannosta, testauksesta sekä huoltamisesta.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Puh. 020 787 0100

Email:

Finnradiator 2024 | Powered by Bautomo