Sovelluskohteet

Jäähdytinteknologian edelläkävijänä tarjoamme merkittäviä jäähdytinratkaisuja kaivosteollisuuteen, maatalouskoneisiin, puolustusvälineteollisuuteen, materiaalinkäsittelykoneisiin sekä raskaisiin sähkö- ja hybridiajoneuvoihin.

Finnradiator on vahva asiantuntija jäähdytinratkaisujen suunnittelussa ja valmistamisessa. Olemme erikoistuneet tuotteisiin, jotka sopivat erittäin vaativiin olosuhteisiin ja työskentelypaikkoihin. Finnradiator Oy:n valmistamia tuotteita käytetään niin Suomessa kuin ulkomaillakin, ja keskeisimpinä sovelluskohteina ovat erilaiset raskaaseen kalustoon liittyvät jäähdytinratkaisut ja järjestelmät.

Jäähdytinratkaisut koneisiin ja teollisuuteen

Tuotteidemme käyttökohteita ovat muun muassa materiaalinkäsittelykoneet kuten maansiirto- ja kaivinkoneet. Tuotteitamme käytetään laajasti myös raskaan tieliikenteen kulkuneuvoissa, rautatiekalustossa sekä sähkö- ja hybridiajoneuvoissa.

Teollisuudenaloja ajatellen tuotteitamme käytetään muun muassa kaivosteollisuudessa, maa- ja metsätaloudessa, meri- ja telakkateollisuuden aloilla sekä puolustusvälineteollisuudessa.

Ole meihin yhteydessä

Finnradiator Oy on itsenäinen suomalainen jäähdytinvalmistaja, jolla on vahva osaaminen jäähdytintekniikasta ja palveleva henkilökunta. Jos haluat tietää enemmän Finnradiatorin tuotteiden soveltamisesta, ole meihin rohkeasti yhteydessä.

Ota yhteyttä!

Puh. 020 787 0100

Email:

Finnradiator 2024 | Powered by Bautomo