Suunnittelu

Suunnittelumme lähtökohtana on asiakkaan jäähdytinvaatimusten täyttäminen joustavasti ja tehokkaasti räätälöidyillä ratkaisuilla.

Laskentaohjelmien avulla voimme nopeasti saada kokonaiskuvan tarvittavista jäähdytinratkaisuista, joita voimme tarkentaa suunnitelmien edetessä. Laskentojen luotettavuuden ansiosta saadaan hyvin optimoitu jäähdytysratkaisu, jolloin voimme toimittaa juuri oikeanlaisen jäähdyttimen.

Esisuunnittelu

Esisuunnittelu voidaan tehdä parissa päivässä paikallisen toteutuksen ansiosta, mikäli asiakkaalta saamamme lähtöarvot sisältävät kaiken tarvittavan tiedon. Paikallinen suunnittelu mahdollistaa nopean ja asiantuntevan palvelun asiakkaiden kaikkiin tarpeisiin. Laskenta onnistuu myös puutteellisilla arvoilla vuosikymmenten kokemuksen ansiosta.

Laskentaohjelmistoja

  • -CATIA 3D
  • -FFTC – ohjelmisto
  • -DB-try – ohjelmisto
  • -Conrad – ohjelmisto
  • -NC-Express – ohjelmointi

Suunnittelu ja valmistusprosessi

Esitiedot

1. esitiedot

Laskenta

2. laskenta

Tarjous

3. tarjous

3D-suunnittelu

4. 3D-suunnittelu

Tuotantopiirrustukset

5. tuotantopiirrustukset

6. NC-ohjelmointi

Tuotanto

7. tuotanto

Prototyypin kokoonpano

8. prototyypin kokoonpano

Mittaus ja testaus

9. mittaus ja testaus

Suunnittelusta tuotantoon

Tuotteista tehdään piirustukset sekä 3D mallit, jotka tarvittaessa lähetämme asiakkaalle sovitukseen heidän omiin kokoonpanoihinsa.

Prototuotteen ja asiakkaalla sovituksen jälkeen nopeatkin muutokset ovat mahdollisia. Kaikki suunnittelun eri vaiheet tallennetaan tietokantaan, jolloin voidaan tarvittaessa palata suunnittelutietoihin.

Lisäksi suunnitteluumme kuuluu jäähdyttimen ympäristöön vaadittavien lisäosien sovittaminen ja hankinta asiakaan tarpeen mukaan. Esim. puhaltimet yms.

Ennen tuotteen lähettämistä asiakkaalle, jokainen prototuote mitataan ja verrataan 3D malliin. Täten varmistetaan, että tuote täyttää sille asetetut mittavaatimukset. Tarvittaessa suoritamme myös PPAP-prosessin.

Jatkossa sarjatuotannon aikana esille tuleviin muutoksiin reagoidaan hyvinkin nopealla aikataululla.

 

Oletko kiinnostunut palveluistamme?

Jos olet kiinnostunut palveluistamme, ole meihin rohkeasti yhteydessä. Meillä on vuosikymmenten kokemus jäähdyttimien suunnittelusta, tuotannosta, testauksesta sekä huoltamisesta.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Puh. 020 787 0100

Email:

Finnradiator 2024 | Powered by Bautomo