Jäähdyttimen korjaus

Jäähdytinkorjaamo Keski-Suomi

Finnradiator tarjoaa asiantuntevaa ja monipuolista korjauspalvelua omille ja muiden valmistajien jäähdyttimille. Korjauspalvelumme palvelee niin yksityisiä kuin yritysasiakkaitakin.

Jäähdyttimien korjauspalvelu toimii keskeisellä sijainnilla Keski-Suomessa Äänekosken Suolahdessa lähellä Jyväskylää. Korjaukseen tai huoltoon saapuville jäähdyttimille teemme tarpeesta riippuen mm. kennonvaihtoja, alumiinijäähdyttimien korjausta, messinkijäähdyttimien korjausta, hitsaustöitä ja osavalmistusta.

Vuosikymmenten kokemus jäähdyttimien korjauksesta ja huollosta

Finnradiator tietää kaiken jäähdyttimistä. Sen lisäksi, että olemme edelläkävijöitä kotimaisten jäähdytinratkaisujen suunnittelussa ja tuotannossa, meillä on taustalla myös vuosikymmenten kokemus erilaisten jäähdyttimien korjauksesta ja huollosta.

Vioittuneen jäähdyttimen kunnostaminen on usein huomattavasti edullisempi ja käytännöllisempi tapa toimia kuin lähteä vaihtamaan kokonaan uutta. Tämä on totta varsinkin silloin, kun käytettävä laite on vanha eikä yhteensopivaa jäähdytintä enää ole välttämättä markkinoilla saatavana valmiina varaosana.

Mikäli huomaat jäähdyttimessä vikaa tai haluat varmistua sen toiminnasta jatkosta, ole meihin rohkeasti yhteydessä ja tuo jäähdytin ammattilaisten käsiin Finnradiatorin jäähdytinkorjaamolle.

Jäähdyttimen korjaus nykyaikaisilla menetelmillä

Jäähdyttimien korjauksessa ja huollossa meillä on käytössä modernit laitteet sekä vahva ammattitaito. Jäähdytinkorjauksessa voidaan hyödyntää useita eri menetelmiä kuten hitsaus, alumiinin hitsaus, tinaus, pehmytjuotto, kovajuotto, kaarijuotto, jäähdyttimen maalaus, jäähdyttimen vuototestaus ja koeponnistus, jäähdyttimen kuntoarvio, ohutlevytyöt jne.

Saat lisätietoa jäähdyttimien korjauksessa käytettävistä menetelmistä ja mahdollisuuksista aiheeseen vihkiytyneiltä asiantuntijoiltamme.

Ota yhteyttä jäähdyttimien korjauspalveluun

Oli vika sitten pieni tai suuri, ota rohkeasti yhteyttä meihin! Jäähdyttimien korjaamiseen erikoistuneet asiantuntijamme osaavat antaa arvion korjaustyön tarpeesta, vaatimuksista sekä näihin liittyvistä kustannuksista.

Puh: 020 787 0105
Sähköposti:

Finnradiator 2024 | Powered by Bautomo