Korjaus ja huolto

Finnradiator tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman erilaisia jäähdyttimien huoltoon ja korjaukseen liittyviä palveluita vuosikymmenten kokemuksella.

Finnradiator tarjoaa asiantuntevaa ja monipuolista korjauspalvelua omille ja muiden valmistajien jäähdyttimille. Korjauspalvelumme palvelee niin yksityisiä, kuin yritysasiakkaitakin. Teemme mm. kennonvaihtoja, alumiinijäähdyttimien korjausta, messinkijäähdyttimien korjausta, hitsaustöitä ja osavalmistusta.

Ota rohkeasti yhteyttä oli vika pieni tai suuri. Korjauspalvelumme palvelee numerossa 020 787 0105 tai sähköpostitse korjaus(at)finnradiator.com. Voit lukea lisää korjaukseen ja huoltoon liittyvistä palveluista alempaa.

Jäähdyttimen korjaus

Korjaukseen tai huoltoon saapuville jäähdyttimille teemme tarpeesta riippuen mm. kennonvaihtoja, alumiinijäähdyttimien korjausta, messinkijäähdyttimien korjausta, hitsaustöitä ja osavalmistusta.

Lue lisää

Jäähdyttimen kuntoarvio

Jäähdyttimen kuntoarvio kertoo sinulle avoimesti tietoa jäähdyttimien nykytilasta, elinkaaresta sekä huollon ja korjauksen välittömästä ja tulevasta tarpeesta.

Lue lisää

Jäähdyttimen vuototestaus ja koeponnistus

Teetättämällä jäähdytinlaitteistolle ammattitaitoinen vuototestaus ja koeponnistus, voidaan varmistua jäähdyttimen kelpoisuudesta sille asetettujen vaatimusten mukaisesti.

Lue lisää

Finnradiator 2024 | Powered by Bautomo