Tuotteet

Finnradiator suunnittelee ja valmistaa kustannustehokkaasti ja joustavasti korkealaatuisia, asiakkaiden toiveiden mukaisesti räätälöityjä jäähdytinratkaisuja.

Tuoteperheeseemme kuuluu erilaiset jäähdytinjärjestelmät, combicoolerit, vesi-, väli- ja öljyjäähdyttimet sekä ripaputkijäähdyttimet.

Suunnittelemme ja valmistamme erilaisia paisuntasäiliöitä ja tuulitunneleita, lisäksi toimitamme sähkö- ja hydraulipuhaltimia, tuulettimien siipiä, bypass- ja paineenrajoitusventtiileitä.

Finnradiatorin korkealaatuisia tuotteita valmistetaan niin kupari-messingistä kuin alumiinistakin aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Valmistusprosesseissa otamme huomioon sekä ympäristönäkökulmat että tehokkaat energiaratkaisut.

Tuotteemme on valmistettu kestämään raskastakin käyttöä monenlaisissa koneissa ja kulkuneuvoissa.

Tuotteidemme sovelluskohteita ovat koneet ja ajoneuvot muun muassa:

  • -materiaalinkäsittelykoneissa
  • -kaivosteollisuudessa
  • -maa- ja metsätaloudessa
  • -meri- ja telakkateollisuuden aloilla
  • -rautatiekalustossa
  • -ympäristönhoitokoneissa
  • -maanrakennus ja kiinteistönhoitoaloilla
  • -sähkö- ja hybridiajoneuvoissa sekä
  • -puolustusvälineteollisuudessa

Jäähdyttimet

Ratkaisumme sisältävät kaiken suunnittelusta valmistuksen kautta aina loppukokoonpanoon asti. Oman tuotantomme ja kansainvälisten kumppaniemme avulla voimme tarjota kustannustehokkaita ratkaisuja. Pystymme tarjoamaan lyhyet toimitusajat yhdistettynä kilpailukykyiseen kustannustasoon.

Lue lisää

Paisuntasäiliöt

Finnradiator valmistaa vahvalla ammattitaidolla erilaisia paisuntasäiliöitä. Tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti räätälöityinä niin yksityisille kuin teollisuuden aloillekin.

Finnradiatorin paisuntasäiliöt on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita ja työskentelypaikkoja. Asiakkaillemme tarjoamme aina oikean materiaalin paisuntasäiliöiden suunnitteluun ja valmistukseen loppukäyttökohdetta silmällä pitäen.

Lue lisää

Puhaltimet

Finnradiator toimittaa vahvalla ammattitaidolla puhaltimia useisiin eri käyttökohteisiin niin yksityisille kuin teollisuuden aloillekin.

Puhaltimet suunnitellaan ja valmistetaan yhteistyökumppaniemme kanssa aina asiakkaan toiveiden sekä loppukäyttökohteen mukaisesti.

Lue lisää

Tuulitunnelit

Finnradiator valmistaa vahvalla ammattitaidolla tuulitunneleita teollisuuden, yritysten sekä yksityisten asiakkaiden käyttöön. Tuulitunnelit suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti loppukäyttökohdetta silmällä pitäen.

Finnradiatorin tuulitunnelit on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä. Tuotteidemme toimintaan voit luottaa: ne ovat korkealaatuisia ja pitkäikäisiä. Otamme suunnitteluprosessissa asiakkaan toiveet aina huomioon ja näin ollen valmistamamme tuote on täydellisesti räätälöity juurikin asiakkaan käyttökohteeseen.

Lue lisää

Muut tuotteet

Toimitamme myös siipiä sekä varaosia mm. tuulettimille, venttiileille sekä jäähdyttimille

Lue lisää

Finnradiator 2024 | Powered by Bautomo