Poikkeuksellista kestävyyttä, skaalautuvuutta ja suorituskykyä

Moottorin suorituskykyä kriittisissä olosuhteissa off-road ajoneuvossa pystytään merkittävästi parantamaan. CuproBraze teknologialla voidaan tuottaa tehokkaampia, kestävämpiä ja ympäristöystävällisempiä jäähdytinratkaisuja.

  

Tilankäytön minimointi

CuproBraze teknologia on parhaimmillaan siellä, missä vaaditaan tehokasta tilankäyttöä. CuproBraze jäähdyttimet saavuttavat saman jäähdytystehon pienemmässä koossa. Esimerkiksi välijäähdytinpaketeissa on mahdollista jättää vesijäähdytin kokonaan pois.

CuproBraze jäähdyttimet avaavat uusia mahdollisuuksia suunnitteluun ja tilan hyötykäyttöön. Ajoneuvot voivat olla pienempiä ja tehokkaampia. Sen lisäksi CuproBraze jäähdyttimet ovat kestävämpiä kuin aiemmat jäähdyttimet.

 Päästöstandardit

Uuden sukupolven huipputehokkaat CuproBraze jäähdyttimet ympäristöystävällisine teknologioineen auttavat sinua täyttämään Euro 4 ja Tier 4 päästövaatimukset. Moottorin tehosta ei tarvitse tinkiä eikä tilankäyttöä tarvitse miettiä uudelleen.

 

 

 

 Lämmön johtavuus

CuproBraze teknologialla on mahdollista saavuttaa pienemmässä koossa suorituskykyisempiä tuotteita. Tämä johtuu kuparin lämmön johtavuudesta, joka on 1,7 kertaa korkeampi kuin alumiinilla.

 

cuprobraze alliance

CuproBraze Alliance tukee tehokkaampien, kestävämpien ja ympäristöystävällisempien jäähdytinratkaisujen kehittämistä ja tuotantoa.

Lue lisää CuproBraze Alliancesta