Jokainen ratkaisu on suunniteltu parantamaan asiakkaan sovelluksen tuottavuutta ja luotettavuutta

Elinkaarikustannukset kertovat enemmän tuotteen kannattavuudesta kuin alkuinvestoinnit.

Kun arvioidaan erilaisten jäähdytin ratkaisujen kannattavuutta, kannattaa ottaa huomioon koko elinkaaren kustannukset.

 

 

 

Korjattavuus

Rikkoutunut jäähdytin voi olla todella kallis urakoitsijoille pitkittyneiden seisokkiaikojen vuoksi. CuproBraze jäähdyttimen korjaus on helppoa. kestävä ja joustava materiaali ei ole altis kolhuille kuten muut materiaalit. Huolto- ja korjaustoimet voidaan suorittaa jo kentällä.

Finnradiator tarjoaa jäähdyttimiä jotka ovat erinomaisen kestäviä. Vähemmän varaosia tarvitaan ja vähemmän seisokkeja kuin muilla jäähdyttimillä. Nämä ovat erittäin tärkeitä tekijöitä kun arvioidaan elinkaarikustannuksia.



Maintainability

Kestävä CuproBraze materiaali on helppo puhdistaa. Likaisissa ja mutaisissa olosuhteissa ei ole aina mahdollista pitää jäähdyttimiä puhtaina. Tällä on suora vaikutus jäähdyttimen suorituskykyyn, joka taas vaikuttaa koko ajoneuvon suoritukseen. CuproBraze jäähdyttimet voidaan pestä painepesurilla kentällä ilman pelkoa lamellien taipumisesta.



Kustannukset

CuproBraze jäähdyttimien kannattavuus johtuu pienemmistä elinkaarikustannuksista verrattuna alumiinisiin jäähdyttimiin. Elinkaari itsessään on pidempi, mikä tuottaa merkittäviä säästöjä. Etujensa vuoksi CuproBraze on erinomainen ratkaisu raskaisiin sovelluksiin, kuten maatalous, kaivos- ja rakennusteollisuus, metsätalous ja sotilasajoneuvot.

 

cuprobraze alliance

CuproBraze Alliance tukee tehokkaampien, kestävämpien ja ympäristöystävällisempien jäähdytinratkaisujen kehittämistä ja tuotantoa.

Lue lisää CuproBraze Alliancesta