Erinomaista kestävyyttä vaativimmissakin olosuhteissa

Me osaamme rakentaa jäähdytinjärjestelmän ankariin olosuhteisiin. Kuparin ylivoimaiset ominaisuudet verrattuna alumiiniin vie moottorin kestävyyden uudelle tasolle.

 

 

Vetolujuus

CuproBraze tuotteet ovat erittäin sopivia ankariin ja kuumiin olosuhteisiin. Kuparin vetolujuus on kahdeksan kertaa suurempi kuin alumiinin huoneen lämmössä ja 9 kertaa suurempi 260 asteessa.

Iskun ja tärinän kesto

CuproBraze tuotteilla on vähintään 2,6 kertaa vahvemmat liitokset kuin alumiini- tai pehmeä juotos kupari/messinki- tuotteilla. CuproBraze toimii erinomaisesti olosuhteissa, joissa tuotteeseen kohdistuu kovaa tärinää ja iskuja.

 


Korroosion kesto

CuproBraze jäähdyttimissä korroosion muodostuminen on hitaampaa ja tasaisempaa kuin alumiini jäähdyttimissä, jolloin jäähdyttimen koko elinaika on helpommin ennustettavissa. CuproBraze jäähdyttimen elinkaari on pidempi johtuen suuremmasta korroosion kestosta.

CuproBraze jäähdyttimissä kuparin osuus messingissä on 85 %, kun pehmeä juotos- tuotteissa se on 65-70%. CuproBraze tuotteiden jalompi metalliseos tekee tuotteista vastustuskykyisiä sinkkikatoon. Tämän ansiosta tuotteet kestävät käytössä paremmin.

CuproBraze tuotteiden korroosion kesto on todistettu suolasumutesteissä (SWAAT), meri-ilmastossa, suolasuihkutustesteissä ja vaativissa kenttäolosuhteissa.

 

 

cuprobraze alliance

CuproBraze Alliance tukee tehokkaampien, kestävämpien ja ympäristöystävällisempien jäähdytinratkaisujen kehittämistä ja tuotantoa.

Lue lisää CuproBraze Alliancesta